“GERCÜŞ’E CİDDİ DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

“GERCÜŞ'E CİDDİ DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

AK Parti Gercüş seçim lokalinde konuşan milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Gercüş’te geçen dönemde güzel hizmetler oldu ama yeterli değildi.

Yeni süreçte çok güçlü bir şekilde Gercüş’e ve köylerine ciddi bir destek sağlayacağız” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Batman’ın Gercüş ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı. Lokal açılışında konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Gündüz Günaydın başkanımızın güzel hizmetleri oldu ama yeterli değil. Biz onun elinden tutacağız, omuz omuza vereceğiz ve bu kardeşimizin yeni dönemde çok güçlü bir şekilde Gercüş’e ve köylerine ciddi bir destek sağlayacağız. Bizim için Karapınar da önemli, Yolağzı da önemlidir. Her tarafa hizmet götürmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

“ÖNCELİKLE HİZMET GETİRECEĞİZ”

Gençlere iyi bir gelecek hazırlayacaklarını belirten Nasıroğlu, “Çocuklarımıza iyi bir eğitim, iyi bir gelecek hazırlayacağız. En büyük hedefimiz, siyaseten bu memleketi, Batman’ı, Gercüş’ü, köyleriyle, Türkiye’nin en iyi yerlerine taşımak. Tabii öncelikle hizmet getireceğiz. Yani biz hizmeti, insanlara bir hayat konforunu sağlamak zorundayız. Belediyeciliğin temelinde de bu vardır. Dolayısıyla, sizlerin hayat konforunu arttırdıkça, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırladıkça, büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bizim de temel hedefimiz, en büyük arzumuz bu” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.