Nasıroğlu : Rahmetli Babam çalışıp proje üretirdi

Nasıroğlu : Rahmetli Babam çalışıp proje üretirdi

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman'da Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projesi kapsamında örnek şahsiyetler, ilkokul düzeyindeki çocuklar tarafından canlandırıldı.

Necat Nasıroğlu İlkokulu'nda Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'Tarih Yazan Çocuklar' projesi yapıldı. Yapılan etkinlikte rahmetli Necat Nasıroğlu'nun hayatı da canlandırılırken projede yer alan 100 önemli şahsiyet arasında bulunan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, Sezai Karakoç, Nasrettin Hoca, Fatih Sultan Mehmet, Nene Hatun ve Aziz Sancar gibi bir çok önemli şahsiyetin hayatı da canlandırıldı.

‘BABAM EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİRDİ’

Nasıroğlu, "Bu binaları ve okulları yaparken güçlü karakterli ve inançlı nesillerin yetişmesini amaçladık. Bu nesil teknolojiyi iyi  kullanabilen, okumayı seven, arkadaşlarıyla ikili ilişkilerini güçlü tutan ve Batman'a değer katan bir nesil olmalı " şeklinde konuştu. Rahmetli babasının hayattayken eğitime çok önem verdiğinin altını çizen Nasıroğlu, şöyle konuştu: "Babam rahmetli okula gitmemiş. O yüzden okumaya çok önem verirdi. Babamız gibi bizde eğitime önem veriyoruz. Babamızın adını taşıyan bu okulda başarılı öğrencilerin yetişmesini istiyoruz. Geçtiğimiz günler de rahmetli babam Necat Nasıroğlu'nun ölümünün 6 yıl dönümüydü. O hayatında hep çalışma, üretme, istihdama katkıda bulunmak ve yeni nesile iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıp projeler üretirdi.  Babam hayata geçirdiği tüm yatırımlarda çocuklarımızın ve  gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, sosyal becerilerini arttırmayı, donanımlı bireyler olarak büyümelerini sağlamayı hedeflerdi." Bir çok öğrencinin bu okullardan mezun olduğunu ve  rahmetli babasının verdiği burslarla okuduğunu aktaran Nasıroğlu, " Bir insan hayatını ve felsefesini güzellikler üzerine kurgulayıp iyi bir intiba bırakarak bu dünyadan göçüp gidiyorsa ne mutlu bizlere." Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.