Kulislerde Sabahattin Hamidi hareketliliği

Kulislerde Sabahattin Hamidi hareketliliği

Siyaset Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 17:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son günlerde yaşanan gelişmelere paralel olarak Sabahattin Hamidi ismi, kulislerde sıkça duyulmaya başlandı.

Batman siyasetinin önde gelen ve köklü aktörlerinden Hamidi ailesinin genç kuşağının en dikkat çeken karakteri olan Sabahattin Hamidi, Ak Parti’de konuşulan isimlerin başında geliyor. Uzun yıllar Batman’da çeşitli kademelerde bürokratlık da yapan Hamidi, özellikle halkla kurduğu sıcak diyalogla tanınıyor ve ön plana çıkıyor.

GENÇLİĞİ DE YAKALIYOR

Deneyimli bir bürokrat ve siyasetçi olan Sabahattin Hamidi, köşe yazarlığı, tv yorumculuğunun yanı sıra, derin fıkıh bilgisiyle de tanınıyor. Halkın sürekli içerisinde ve sorunlarına karşı hassas tavrı ve sorunları anında çözme duyarlılığıyla da sevilen bir fikir adamı olan Hamidi, hem geçmiş hem de şimdiki kuşağı yakalamasıyla da takdir topluyor. Tüm bu hasletlerin yanında çevresi tarafından etkili bir hatip olarak da bilinen Sabahattin Hamidi’nin ilerleyen günlerde adından daha çok söz ettireceği, kulislerde konuşuluyor. Ayrıca kendisine görev verilmesi durumunda Ak Parti’ye olumlu yönde büyük katkı sunacağı düşünülen Hamidi’nin arkasında da şimdiden hatırı sayılır bir kitle bulunuyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.