Floor Curling’in yıldızları belli oldu

Floor Curling’in yıldızları belli oldu

Spor Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Floor Curling Yıldızlar İl Şampiyonası sona erdi.

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan Floor Curling İl Şampiyonasına Yıldız Erkelerde 8 okul 24 sporcuyla, Yıldız kızlarda 7 okul 21 sporcuyla ve karmada ise 9 okul 18 sporcuyla katılım sağladı. İl Şampiyonasına toplamda 63 sporcu mücadele etti. Kategorisinde dereceye giren sporcular, okullarını ve Batman’ı temsiler 22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Grup müsabakalarına katılım sağlayacaklar. Katılım sağlayan ve dereceye giren bütün okullara teşekkür eden Floor Curling Batman İl Temsilcisi Bünyamin Gönül, aynı başarının grup müsabakalarında da gösterilmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.