Ramanlı: ‘Modern projelerimiz ile şehrimize güzellikler katacağız’

Ramanlı: ‘Modern projelerimiz ile şehrimize güzellikler katacağız’

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 13:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Sosyal Tesisler’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Ramanlı sosyal medya hesabından, “Şehrimizin bir büyükşehir edasıyla büyümesini istiyoruz. Gençlerimiz, ailelerimiz şehrimizde vakit geçirecek güzel ve uygun fiyatlı tesislere kavuşsun istiyoruz. Modern projelerimiz ile şehrimize güzellikler katacağız.” notuyla ‘Sosyal Tesisler’ Projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

PARKLARDA AİLECE FAYDALANACAĞIMIZ SOSYAL TESİSLER AÇACAĞIZ

Parklarda halkın faydalanması için sosyal tesisler açacaklarına işaret eden Ramanlı, “Yerleşimi uygun tüm büyük parklarımızda, halkımızın bütçesini sarsmayacak şekilde ailecek güzel vakit geçirebileceği ucuz ve kaliteli bir hizmet veren nezih ve güzel sosyal tesisler açacağız.” dedi. Batman’da büyük ölçekli yapılan parklar olduğunu ancak sosyal tesislerin olmadığına değinen Ramanlı şöyle konuştu: “Dikkat ettiyseniz şehrimize kazandırılmış büyük ölçekli parklarımız var. İstiklal parkında bir tesis var. Atatürk parkı, Kine Em Parkı, Jiyan Parkı ve Şerzan Kurt Parkları var ama sosyal bir tesis yok. Şerzan Kurt parkında bir nikah salonu var ama ailece düşük ücretlerle gidip beraber yemek yiyebileceğimiz bir sosyal tesisimiz yok. İstanbul’u gezenler biliyor! Florya’da ne güzel bir sosyal tesis var değil mi? Dragos’da Beykoz da Çamlıca tepesinde sosyal tesisler var. Batman’da neden olmasın? Niçin parklarımız yeşil alan ve banktan ibaret olsun. Sosyal tesisi de olsun çünkü sahibinin olduğunu da herkes bilsin ve o parklar sahibinin eliyle hemşerilerine hizmet etsin istiyoruz. İnşallah sosyal tesislerimizi de mümkün olan bütün parklarda inşa edip halkımızın hizmetine sunacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.