23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Eğitim Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk İlkokulu’nda doruklara ulaştı.

Okul bahçesinde düzenlenen kutlamaya Okul yöneticileri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, öğrencilerin 23 Nisan ile ilgili şiirler yanı sıra öğrenciler hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şarkılarından “Kutla Bugün Senin Günün “ adlı 23 Nisan şarkısını muhteşem dans gösterisi ile izleyenlerin büyük beğenisi topladı.

Ardından sınıf öğretmeni Sıraç Akçay konuşma yaptı.

      Akçay ,”Bugün tüm çocuklar için özel bir gündür. Sevgi, eşitlik ve adaletle dolu bir dünya dileğimiz. Çünkü ; çocuklar geleceğimiz, geleceğin idarecileri, sahip olduğumuz en değerli varlıklar. Onlara armağan edilen bu özel günü okulumuzda çocuklarımızla kutluyoruz. Onların mutlu olduklarını görmek bizleri de fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bütün çocuklarımızın sağlık ve mutlulukla yaşayacakları daha nice  bayramlar diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından etkinlik son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.