KAZANIRSAM İLÇEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

KAZANIRSAM İLÇEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Siyaset Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, iyi Parti’den Gercüş ilçesin ’de Belediye başkan adayı olan Haşim Ramazan Keskin, ilçeye en iyi hizmeti getirmek için yoğun çaba sarf edeceğini ve seçimlerde halkın desteğiyle zaferle kazanacağının altını çizdi.

31 Mart yerel seçimlerde iyi partiden Gercüş ilçesinden aday olan Haşim Ramazan Keski, 2024 seçimlerinin diğer seçimlerden çok daha önemli bir seçim olduğunu ve Gercüş ilçesin ’inin makus talihinin artık değişmesi gerektiğini söyledi.

Keski, ” İlçemi ve halkımı çok seviyorum. Babamın siyasetçi olmasından dolayı ben de babam gibi başarılı bir siyasetçi olmak istiyorum. halkın desteğiyle seçimlerden zaferle kazanırsam başta ilçemizin en büyük sorunu olan işsizlikle mücadele edeceğim, ilçenin alt yapı, yol, çevre düzenlemesi, yeşil alan, ailelerin dinlene bilecekleri park bahçe alanları ve birçok projelerimle geleceğim. İlçeme koltuk sevdalısı olamaya değil hizmet etmeye geleceğim,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.