CHP Heyetinden Batman’a çıkarma

CHP Heyetinden Batman’a çıkarma

Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 15:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Ankara milletvekili Deniz Demir ve  Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap,  CHP Batman  İl binasında basın açıklaması yaparak gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulundular. 

Basın açıklamasına milletvekilleri Demir ve Kasap'ın yanı sıra CHP Batman İl Başkanı Adnan  Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Hasan Sünük, il ve ilçe yönetimleri ile partililer katıldı.

Burada konuşan CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin  genç milletvekillerinden birisiyim. Partinin gençlik kollarında yetişip her  Kademesinde görev aldım. Bu dönemde Ankara Milletvekili seçildim.  Bugün partimizin görevlendirmesi sunucu Batman ilimize gerekli istişarelerde bulunmak üzere Sayın vekilimizle birlikte Batman'a geldik.  31 mart seçimlerinde Batman ve tüm iller de çok ciddi başarılar elde etmek istiyoruz. Son Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Batman,  adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na çok ciddi  bir oy ve destek verdi. Bunun için de burada sizlerin huzurunda Batman halkına çok büyük teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. 31 mart seçimleri toplumumuzun, Batmanımızın, Türkiye'nin,  AK Parti  hükümetine ciddi bir ders vereceği bir  seçim olacağını düşünüyorum. Çünkü ekonomik krizin hepimizin yaşamında çok. ciddi etkileri var. Gençlerimiz işsiz. Enflasyon ortada. Döviz kuru ortada. Çok ciddi sıkıntılar, sorunlarımız var. 31 mart'ta inşallah başta büyük şehirler olmak üzere,  seçimleri kazanıp önümüzdeki genel seçimler için bir kilometre taşı olacağını düşünüyorum. Hepinizi, saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi. 

Ardından konuşan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, "Önümüzede bir yerel seçim var. O yerel seçim öncesi kılı kırk  yararak tüm Türkiye'de 81 ilde adaleti, barışı ve sosyal belediyeciliği yerleştirmek için, belediyeleri kazanmak için yerel yönetimlerde  de güçlü olmak için gerekeni yapacağız. Bu amaçla genel merkezin görevlendirmesiyle buradayız. Önümüzdeki seçimlerde daha iyi bir yere gelmesi için,  başta Batman'da olmak üzere  tüm ilçelerimizde iddialıyız. Tüm  çalışmaları hep birlikte el ele omuz omuza  burada yapacağız ve bayrağı dikmemiz gerekiyor. Adaleti tesis etmemiz gerekiyor, kardeşliği tesis etmemiz  gerekiyor. Sosyal belediyeciliği tesis etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki süreçte zaten başkanımızla beraber çalışacağız. En güçlü adayları çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.