CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI

CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI

Asayiş Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 10:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde dini nikâhlı eşiyle yolda yürüdüğü sırada eski eşinin kardeşleri K.A. ile İ.A. tarafında öldürülen Ş.B’nin katil zanlıları aynı gün yakalandı.

Olay Dün Batman Gültepe Mahallesi İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde meydana geldi. Ş.B (38) Dini nikahlı eşi ile birlikte Batman Eğitim ve Araştırma hastanesi girişinde yürüdükleri esnada boşandığı eşinin iki erkek kardeşi K.A. ile İ.A.'nın Silahlı Saldırısına uğradı. olay yerinde hayatını kaybeden Ş.B ‘nin katıl zanlıları K.A. ile İ.A.Batman il Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin titiz çalışmaları sonucu Yakalandı. Yakalanan iki kişi  sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.