LASTİĞİ PATLAYAN TIR BARİYERLERE ÇARPTI

Kuyu Başı TOKİ yolunda lastiği patlayan TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kaza sonrası araç içinde sıkışan tır sürücüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı.

Asayiş Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Kaza sabah saatlerinde Güney Çevre yolu Kuyu başı TOKi mevkiinde yaşandı. Turan Sipahi yönetimindeki 06 BR 7057 plakalı TIR’ın lastiğinin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu  orta refüje  çarparak araç yola yan yattı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kaza nedeniyle TIR’da sıkışan sürücü Turan Sipahi'yi yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda sıkıştığı yerden çıkardı. Hafif yaralı olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.