Beşiri’de ölçme ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Beşiri’de ölçme ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Ölçme ve Değerlendirme Projesinin toplantısı, Beşiri İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz başkanlığında Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlçe genelinde LGS ve YKS sınavlarına girecek öğrenciler için yapılan deneme sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve sınavlarda akademik başarının yükseltilmesi için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

SINAVLARDA AKEDEMİK BAŞARI YÜKSELTİLMELİ

Kaymakam Muhammed Yılmaz, "Değerli Okul Müdürleri ve Kıymetli Öğretmenlerimiz, bugüne kadar göstermiş olduğunuz emekleriniz ve gayretiniz için hepinize teşekkür ederim. Bugünden sonra da ilçemizin eğitim düzeyinin daha ileri noktalara çıkarılması için hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemin de hepinize kolaylıklar diliyor, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.