BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Batman Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi Gazetemizin İmtiyaz sahibi Bulut Kutlu'yu ziyaret ederek Ramazan ayında yapacakları yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yaşam Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 21:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

“HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ SEVİNDİRİYORUZ”

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayına sayılı günler kala hayırseverlerden topladığı yardımlarla yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunacaklarını söyleyen Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi,” her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayında geleneksel hale dönüştürmüş olduğumuz Ramazan kolisi Kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Bu kampanyamızdan öncellikle yetim ailelere yönelik yapıyoruz.

 Ve kampanyamızda bedensel engeli olan vatandaşlara ayrıca yaşlı vatandaşlara yönelik yaptığımız bir çalışma, tabi bunu yaparken gönüllü hayırseverlerden topladığımız yardımlar sayesinde yapıyoruz, her yıl olduğu gibi bu yılda bizlere destekte bulunan tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ederiz.

 Bizlere ilk günden itibaren büyümemizde öncülük eden Siz değerli basın mensuplarımıza ve bizimle emek sarf eden gönüllü ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz,” dedi.

“BAYRAMDA ÇOCUKLARI GİYDİRME PROJEMİZ VAR”

Konuşmasının devamında Mercimekçi ,” her yıl yine mübarek Ramazan Bayramı’nda yetim çocukları giydirme projemiz var bu projemiz de 500 ile 1000 arasında  yetim kardeşimize bayramlık kıyafet desteği sağlıyoruz. Yapmış olduğumuz bunca güzel çalışmaları gönüllü hayırseverlerin sayesinde yapıyoruz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.