AK PARTİ ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Zeybekci, 31 Mart seçimlerinde zafer beklediğini, bunun zor olmadığını dile getirerek gönülleri fethedeceklerini söyledi.

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 18:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Hafta sonu  Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen  AK Parti Aday Tanıtım Toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Ak parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, Ak parti İl Başkanı Akif Gür, ilçe ve belde belediye başkan adayları yanısıra çok sayıda partili katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Batman'a hizmetkarlık yapmaya geldiğini belirtti.

 

Batman'da 31 Mart seçimlerinde zafer beklediğini, bunun zor olmadığını dile getiren Zeybekci, gönülleri fethedeceklerini aktardı

“KİMSENİN ELİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart ‘ta  AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım." ifadelerini kullandı.

 

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise tüm belediyeleri alacaklarına inandıklarını belirterek Batman'ı gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

 

“HİZMET İÇİN KOL KOLA EL ELE VERİP ÇALIŞACAĞIZ”

Konuşmasının ardından konferans salonunu dolduran davetlilere seslenen  Batman Milletvekili Necat Nasıroğlu,ise şöyle konuştu  "Diğer aday adayı arkadaşlarımız da bu davaya gönül vermiş ' sizinle varım' diyen kardeşlerimizdi. Biz bütün kardeşlerimizle gerek aday gerek aday adayı arkadaşlarımızla beraber omuz omuza kol kola girip Batman'ın dört bir tarafına hizmet etmek için çalışacağız.  Bu dava da küsmek ve darılmak yok. Biz sizlere hizmetkar olmak için geldik. Bu memleketi yaşanabilir bir hale getirmek için  gece gündüz çalışacağız,

hepimiz çalışacağız.  Bizim sloganımız gerçek belediyeciliktir." dedi.

PROĞRAM ADAY TANITIMIYLA SON BULDU

 Toplantıda, AK Parti'nin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkan adaylarının ilçelerden Kozluk'ta Mehmet Veysi Işık, Sason'da İrfan Demir, Beşiri'de Sait Karabulut, Gercüş'te Gündüz Günaydın ve Hasankeyf'te Adnan Can olduğu açıklandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.