MÜSİAD'tan ekonomiye katkı

MÜSİAD'tan ekonomiye katkı

Yaşam Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Bozooğulları Oteli’nde bir araya geldi.
Toplantıya MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, başkan yardımcıları Cuma Dişikırık ve Abdurrahim Müjdeci ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.  MÜSİAD’ın  14 bini aşkın aşkın üyesi ile 60 bine  yakın işletmeyi temsil eden yaklaşık 2 milyon kişiye istihdam sağladığını belirten Başkan Özdemir “MÜSİAD,  Yurt içinde 84, yurtdışında 81 farklı ülkede 95 noktada toplam 179 nokta ile  hizmet veren, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlara ileten, takip eden  bir sermaye platformudur. MÜSİAD Batman ana kademede 74 üye, Genç MÜSİAD ile beraber toplam 120 üyemiz var. Üyelerimizin işletmelerinde toplam 13.000'i aşkın vatandaşımız istihdam edilmektedir.  Şuanda OSB’de üyelerimize ait 15’e yakın üretim tesisinin inşaatı devam ediyor, bu üretim tesislerinin hizmete başlamasıyla 1000’e yakın kardeşimiz istihdam edilecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.