İŞ İNSANI VE DENEYİMLİ SİYASETÇİ ÇITANAK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İş insanı ve deneyimli siyasetçi Savaş Çıtanak, Kozluk Belediye Başkanlığı için Ak partiden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 19:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday olacakların adaylık başvuruları sürüyor.

 

İş insanı ve siyasetçi Savaş Çıtanak da  Kozluk İlçe  Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek,Ak partiden  adaylık başvurusunda bulundu.

 

Kozluk'un ihya ve inşasına hizmet edebilmek için göreve talip olduklarını aktaran Çıtanak, siyasetteki tecrübe ve deneyimlerini daha etkin kullanabilmek için aday adayı olduğunu kaydetti.

 

Çıtanak, "31 Mart'a yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde bu bölgede doğup büyüyen bu bölgenin bir evladı olarak vefa borcumu Kozluk'a  ödemek istiyorum. Bunuda bölge halkına hizmet ederek yapmak istiyorum. Bu vesile ile bugün itibariyle Kozluk İlçe Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunuyorum. 

Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanacaktır. Ak partiden Aday adaylığım sürecinde tüm dava arkadaşlarımın ve Kozluk'u hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.

 

 

Savaş Çıtanak Kimdir?

Çıtanak,İnşaat yönetim kurulu başkanı ve orta doğu petrol yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte olup 1978 Kozluk doğumluyum ve evli dört çocuk babasıyım. 2002’de AK Parti kuruluşunda Gençlik kollarında görev aldım. 2006’da Kozluk Gençlik Kolları başkanlığı yaptım. 2009 ile 2019 yılları arasında da AK Parti il genel meclis üyeliği yaptım. Batman İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkan Yardımcılığı da yaptım. 5 Yıl süreyle bu görevde de bulundum. Batman ilini temsilen Ankara Vilayetler Birliği üyeliğinde 5 yıl olarak görev aldım. Batman il Özel İdaresi Bütçe Komisyonluğu Başkanlığı görevini de 5 yıl yaptım.  Batman Kozluk köylere hizmet götürme birliği üyeliği görevinde de 10 yıl kadar bulundum. Yine İl Özel İdaresi İl Genel meclisinde il daimi encümenliği yürüttüm  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.