25 yıldır şifa dağıtıyor

25 yıldır şifa dağıtıyor

Sağlık Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 16:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Meslek yaşamının 25 yılını geride bırakan genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Mahmut Kesenci, Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor.

Batman’da sağlık alanında büyük bir özveri ile durmadan ve yılmadan hizmetlerine devam eden Mahmut Kesenci, 25 yıllık meslek hayatında hem yurt içinde hem de yurt dışından gelen hastalara yönelik olarak sayısız başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor.

‘İNSANLARA FAYDALI OLMAYI ÇOK SEVİYORUM’

Kesenci “Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nin ilk mezunlarındanım. Yaklaşık 25 yıldır mesleğimi icra ediyorum. Mesleğimiz gereği insanların yaşamına dokunuyoruz. İnsanları sağlığına kavuşturup mutluluklarına şahit olmak benim için tarifi imkânsız bir duygudur. İnsanlara faydalı olmayı da çok seviyorum. Batman’ı da ayrı bir seviyorum. Batman’ın en eski genel cerrahi uzmanıyım diyebilirim. Meslek yaşantımın tamamını Batman’da vatandaşlarımıza sağlık alanında hizmet vererek sürdürdüm ve sürdürmeye de devam ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.