REDSTONE BATMAN’DA 72'NCİ ŞUBESİNİ AÇTI

Türkiye ve yurt dışında birçok şubesi bulunan ayrıca Batman ve bölge halkına Türkiye'nin her yerinde gayrimenkul alım, satımında danışmanlık hizmeti verecek olan REDSTONE Batman’da 72. şubesini Gültepe mahallesinde hizmete açtı.

Gündem Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 22:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Afrodit İç Giyim firma sahibi Batmanlı iş insanı Mensur Yılmaz tarafından Gültepe mahallesinde hizmete açılan REDSTONE - SAFİR ELMAK açılışı yönetim kurulu başkanı Evrim Kızıltaş Başaran Batman’da bulunan bazı STK temsilcileri, esnaf, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş insanları yanı sıra çok sayıda kent dışından gelen davetliler ile açılışı yapıldı.

 

 Açılış sonrası Batman ve bölge halkına Türkiye’nin her yerinde gayrimenkul alım ve satımında danışmanlık hizmeti vereceğinin altını çizen iş yeri sahibi Mensur Yılmaz, Batman’a hizmet etmenin heyecanıyla daha çok çaba harcadıklarını belirtti. Yılmaz, ‘ Dünya Markası olan REDSTONE markasını Batman’a taşımak ve Dünyaya açılmak en büyük gurur kaynağımız oldu. Bizi onura ederek, açılımıza renk kattınız. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.’ ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Açılışa katılmak üzere Batman’a gelen firmanın yönetim kurulu başkanı Evrim Kızıltaş Başaran ise 2 yıl önce firmamızı kurduk ama sektörde, 14 yıllık deneyimim ve Dünya şampiyonluğum ve sayısız Türkiye şampiyonluğum mevcut. Bir Türk iş kadını olarak, bir Türk firmasını Dünyaya duyurmak ve markamızı Türkiye’nin en doğusundan en batısına en güneyinden en kuzeyine Dünyanın her yerine yerinde olmakla hayal ediyoruz. 2 yılda 7 ülkeye ve 140 franchising Dünya franching rekorunu kırdık. İşte onun için batmandayız’” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.