ÖĞRENCİLERİ MÜZEYİ GEZDİ

Türkiye petrolleri sahasında bulunan Atatürk İlkokulu öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında Batman Müzesini gezen öğrenciler tarihi eserleri ilgiyle inceledi.

Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 12:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 Sık sık birçok etkinlikler kapsamında Öğrencileri motive etmek için gezi düzenleyen Atatürk İlkokulu Öğretmenleri’nden Siraç Akçay ve Dilek Özgün, bu hafta rehber eşliğinde Batman müzesi etkinliği yaptılar, etkinlikte

Öğrencilere müze kapısını açan görevliler burada Öğrencileri gezdirerek, eserlerle ilgili bilgi verdiler. Batman müze görevlilerince ağırlanan öğrenciler, tarihi eşyaları, materyalleri yerinde gördü, merak ettikleri soruların yanıtlarını buldular.

Okul Öğretmeni; Siraç Akçay “ Öğrencilerimizi sık sık motive olmaları için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz bu çerçevede bu hafta da Öğrencilerimiz Batman müzesini gezdi.  Hem tarihi hem de sanatsal bir yolculuğa çıkmış olduk. Yaşadığımız Batman şehrimizin müzesini gezerek, zaman ayırarak öğrencilerimize, kültürel olarak gelişmesine katkı sağlamış olduk “dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.