‘Makbule Özer cezaevine girmeyecek’

‘Makbule Özer cezaevine girmeyecek’

Siyaset Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, hakkında ‘cezaevinde kalabilir’ raporu verilen Makbule Özer ile ilgili Adalet Bakanlığı nezdinde yaptıkları girişim sonucu Özer’in cezaevine girmeyeceğini açıkladı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın, Adli Tıp Kurumu’nun hakkında cezaevinde kalabilir raporu verilen 81 yaşındaki Makbule Özer’e sahip çıkmaları sonucu cezaevine girmeyeceğini duyurdu.  Ramanlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Günün güzel haberi, girişimlerimiz sonucu, Makbule ÖZER cezaevine girmeyecek. Van Cumhuriyet Başsavcılığı durumu yeniden değerlendirdi. Dosyayı yeniden Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Böylece bir yanlışı düzeltme imkanı doğdu. İlgi ve hassasiyeti için Adalet Bakanımız Sayın@yilmaztunc’a ve@adalet_bakanlik’a teşekkür ederim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.