BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİN İKİ YAŞLI ÇİFTE UMUT OLDU

Sosyal çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Bir Kalp Bin Umut Derneği gönüllüleri bu kez de Batman'ın Sason ilçesinde bulunan yatalak durumunda olan yaşlı çifti ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 13:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Batman'ın Sason ilçesinde yıllardır yaşlılık durumlarından dolayı zor zamanlar yaşayan ve hastalıklar ile hayat mücadelesi veren yaşlı çiftte, Bir Kalp Bin Umut Derneği gönüllüleri başlatmış olduğu kampanyaya kulak veren iş insanı ve hayırseverler sayesinde yaşlı çiftte, iki adet tekerlekli sandalye ulaştırarak Umut oldular.

 

 Dernek Başkanı Mercimekçi; yapmış olduğumuz aile ziyaretleri kapsamında bizlere ulaştırılan yaşlı çiftimizden birinin durumu kritik olduğundan dolayı hastalarımıza hasta yatağı ihtiyacının olduğunu beyan etmek istiyoruz.

Bu konuda desek sağlamak isteyen hayırsever dostlarımızın bizimle iletişime geçmeleri rica ediyorum. dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.