PARK BAHÇELER AYDINLANACAK

Batman Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasına dekoratif aydınlatma direklerinin yanı sıra, peyzaj amaçlı çizgisel neon ve air led aydınlatma direkleri yerleştiriliyor.

Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 11:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Belediye ekipleri tarafından kentin bir çok yerinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara monte edilecek kısa aydınlatma direkleri için, direk temeli çalışması yapıldı.

Belirlenen noktalarda kazı yapılıp, kablo düzeneği yerleştirildi. Ardından,  direkler için açılan çukurlar beton harcıyla doldurulmak suretiyle sağlam direk temelleri oluşturuldu.

Temel için dökülen beton kuruduktan sonra, aydınlatma direklerinin temellere montajı başarıyla gerçekleşmiş olacak.

 

Benzer uygulama Esentepe'de inşa edilen şelale yerleşkesi alanının yanı sıra kentin birçok noktasında da hayata geçirildiği öğrenildi. Tek tip aydınlatma sistemiyle sınırlı olmayan çalışmalar, projelerin yapısal, ekolojik ve mimarı özelliklerine göre değişiyor. Yerine göre  ufo veya V tipi aydınlatma direkleri, bazen de çizgisel neon ve air led özellikli aydınlatma sistemleriyle alanlar, estetik bir görünüme kavuşturuluyor.  Batman Belediyesi bünyesinde peyzaj ve aydınlatma çalışması yapan ekiplerin özverili ve başarılı çalışmaları takdir topluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.