Balta Burger, Bayim Olur musun? Fuarına Katılıyor!

Balta Burger, Bayim Olur musun? Fuarına Katılıyor!

Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 13:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan Balta Burger, büyüme hedefleri doğrultusunda yepyeni bir adım atıyor. Balta Burger, 21’incisi düzenlenen Bayim Olur musun - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katılıyor.

Türkiye genelinde birçok ilde başarılı şubeleri bulunan Balta Burger, Bayim Olur musun? adında prestijli bir fuara katılıyor. Bu fuar, Balta Burger'in franchise fırsatları sunarak büyüme hikayesini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.

Balta Burger, orman lezzetleri ile tanınan ve Batman’da doğan bir marka. Kısa sürede Türkiye'deki restoran sektöründe önemli bir oyuncu haline geldi. Türkiye franchise sektörünün nabzını attığı, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında toplayacak olan bu fuar, Balta Burger’in başarısını daha fazla lokasyonda paylaşma fırsatını sunuyor. Balta Burger, yeni girişimcilere ve iş ortaklarına kendi başarı hikayelerini yazmaları için kapılarını açıyor.

Balta Burger’in Kurucu Ortağı Murat Tarhan: “26-29 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul-Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek fuarın katılımcılarına, Balta Burger'in başarılı iş modeli ve franchise sistemi hakkında ayrıntılı bilgi sunacağız. Katılımcılar, markanın güçlü kimliği sayesinde işlerini başlatma ve büyütme fırsatına sahip olacaklar. Balta Burger, bu fuar aracılığıyla yeni franchise iş ortaklarıyla buluşarak, Türkiye'nin dört bir yanına lezzet sunmaya devam etmeyi hedefliyor” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.