3 ARACIN KARIŞTIĞI FECİ KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ İKİ KİŞİ İSE YARALANDI

Batman-Siirt Karayolu’nda yol çalışması nedeniyle tek şeritten trafik akışının sağlandığı yolda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada bir vatandaş hayatını kaybederken iki kişi ise yaralandı.

Asayiş Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 15:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Kaza, Batman-Siirt kara yolu Şenköy mevkiinde meydana geldi. Yol çalışmalar nedeniyle tek şeritten tarik akışının sağlandığı yolda seyir halinde gitmekte olan İ.İ yönetimindeki beton harcı yüklü TIR, aracı M. Ö, yönetimindeki hafif ticari araç ve F.Ö yönetimindeki otomobil aracının karıştığı zincirleme kazada. Kontrolden çıkan TIR aracı yola yan yatarak durdu. Yaşanan feci kazada TIR'ın şoförü İ.İ olay yerinde hayatını kaybetti; hafif ticari araçtaki sürücü M.Ö ile F. Ö yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, UMKE, ve Batman belediyesine ait itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kurtalan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.