ÖĞRENCİLERE SÖYLEYİŞ VE İMZA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri söyleşi ve kitap imza günü etkinliği düzenledi.

Eğitim Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 15:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen söyleyiş ve imza etkinliğine Eğitimci Yazar Misbah Eratilla’nın konuk olduğu etkinliğe, okul yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler katılım sağladı.

Atatürk Ortaokulu konferans salonunda yapılan program, Okul Müdürü Sabahattin Sincar’ın açılış ve selamlama konuşması ile başladı. Akabinde, yazar Misbah Eratilla, yazarlık deneyimleri ve daha önce Kırmızı Kurdele’nin Sırrı, Kayıp Çocuklar, Öğretmenin Selamı Var, Böyle Buyurdu Babam, Çamurlu Pantolon kitapları ve en son çıkan kitabı Gönül Kumbarası isimli öykü kitabı hakkında katılımcılara paylaşımlarda bulundu.

Eratilla, “Bu kitaplarım öğrencilerin yanında öğretmenler ve veliler tarafından da ilgiyle okunduğunu, kitaplarımda çocuğu anlamak üzerine yaşanmış hikâyeler yazdım. Kalbi kırık çocuk, kanadı kırık kuş gibidir. Nasıl ki kuşlar kanadı kırılınca uçamazlar, çocukların da kalpleri kırılınca büyüyemezler. Veli ve öğretmenler de çocuğa nasıl davranması gerektiğini yaşanmış hikayelerle öğreniyorlar.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.