Başkan Gür ‘Memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun’

Başkan Gür ‘Memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun’

Gündem Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, AK Parti Batman Belediye Başkan  adayının belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.


Başkan Gür adayların yoğun istişareler ve veriler ışığında titiz çalışmalar sonucunda belirlendiğini belirtti. "Türkiye’nin en dinamik yapısına sahip, eser ve hizmet siyasetinin yegane adresi olan partimizde siyaset yapmak büyük bir şans ve onurdur" diyen Gür, şöyle konuştu: "Bu anlamda aday adaylık sürecinde hizmetkar olmaya ben de varım diye yola çıkan kıymetli aday adaylarımıza yürekten teşekkür ediyorum. AK Parti Batman Belediye Başkan adayımız olarak belirlenen Adil Sebati Ceylan kardeşimizi tebrik ediyor, çıktığı bu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Partimize, memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun"

‘BATMANIMIZI HİZMET BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile Batman'ı eser yatırımlarıyla kalkındırmaya kararlı olduklarını ifade eden Gür, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hedefimiz Batman’ımızı Türkiye Yüzyılına hazır bir şehir haline getirmek ve Belediye Başkanlığı seçimini kazanmaktır. Şehrimizin dört bir tarafına ak belediyecilik bayrağını dalgalandırıp Batmanımızı eser ve hizmet belediyeciliği ile buluşturmak için canla başla çalışacağız. Allah’ın inayeti ve kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü ile birlik ve beraberlik içinde bu yolda başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum" 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.