ADSM hastane statüsüne kavuştu

ADSM hastane statüsüne kavuştu

Gündem Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 17:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Hastane statüsüne kavuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Vali Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat’ın girişimleriyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastane statüsü aldı.

DOKTOR KADRO SAYISI YÜKSELECEK

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, "Bu önemli değişiklikle birlikte uzman diş hekimi kadro sayımız ve çeşitliliği artacak, sağlık personel sayımız artacak ve dışarı sevk sayılarımız azalacaktır. Hastanemize ayrıca 5 yatak tahsis edilmesiyle, genel anestezi altında yapılan işlemlerin Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerine Hastanemizde yapılmasıyla beraber, sadece diş çekimleri değil, diğer işlemler de Hastanemizde yapılabilecek. İleri düzey tetkik ve cerrahi işlem gerektiren kistik ameliyatları, hibrit protezler vb işlemleri artık hastanemizde yapabileceğiz. Böylelikle daha nitelikli ve daha kaliteli hizmet sunma imkanı bulacağız. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz Batman halkımıza ve ülkemize hayırlı olsun" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.