ŞAH-MAR ‘IN YENİ İDARE BİNASI DUALARLA AÇILDI

ŞAH-MAR ‘IN YENİ İDARE BİNASI DUALARLA AÇILDI

Gündem Yayın: 14 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 14.10.2023 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

ŞAH-MAR Marketler Grubu, 9.şubesiyle hizmet sunarken yeni idare binası yeni Siirt çevre yolu Beyaz Şato düğün salonu karşısında dualarla açıldı. Dualarla açılışı yapılan yeni idare binasına Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan, Müstakil Sanayici ve İş Adamlar Derneği (MÜSİAD) Batman Şube başkanı İrfan Özdemir, iş dünyası ve seçkin bir davetli katıldı.

Açılış sonrası Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren ŞAH- MAR yönetim kurulu başkanı Mehmet Taşkıran,” bu gün yeni Siirt çevre yolu üzerinde yeni idare bölümümüzün açılışını yaptık. Ekonomik büyümenin en sağlıklı ve öngörülebilir yolu yetkin bir idarî kadroya, donanımlı bir binaya ve AR-GE'ye sahip olmaktır. Biz bu anlayışla idari kadromuzun daha konforlu daha modern bir binada çalışması için bu idarî binayı hizmete soktuk. Umuyorum ki bu yeni binamızda hem memleketimiz hem ülkemiz için çok güzel kararlar alınacak ve uygulamaya geçirilecektir,” dedi.

 

Konuşmasının devamında Taşkıran,” ŞAH-MAR olarak sadece market sektöründe değil, marketin alt yapısını oluşturan üretim sahasında çok aktifiz. Bu iki sektörün fikir merkezi olan yeni idarî binamızın açılışına katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz,”dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.