15 noktada 20 bin konteynır

Siirt ve Bartın’da uzun yıllar görev yapmış, eski AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız, depremin vurduğu illerden olan Adıyaman’da konteynır kent sorumlusu oldu.

Gündem Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Adıyaman genelinde 15 farklı noktada 20 bine yakın konteynır kenti inşa edeceklerini belirten AFAD Uzmanı Ahmet Yıldız alt ve üst yapı çalışmalarını kısa zamanda bitireceklerini söyledi. Hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini belirten AFAD Uzmanı Ahmet Yıldız; “Depremin en çok zarar verdiği illerimizden olan Adıyaman’da ‘Konteyner ve Prefabrik konut alt yapı sorumlusu’ olarak görevlendirildik. Bütün personelimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Şuan itibariyle 15 noktada yaklaşık 20 bin konteyner ve 1000'ün üzerinde prefabrik konut alanı ve içinde TPAO Batman Bölge Müdürlüğümüzün olduğu firma ve özel sektör eliyle yapımına başlamış durumdayız. Amacımız hızla bu alanların altyapı ve üst yapısını tamamlayıp depremzedelerimize teslim etmektir. Ekiplerimizle birlikte geceli gündüzlü çalışıyoruz. TPAO Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir ile birlikte yapılacak konteyner ve içinde sosyal donatıların alacağı alanına incelemelerde bulunduk. Kendisine gerekli bilgileri verdik. Sayın Demir’in büyük bir efor sarf ederek her şeye koşuşturduğuna şahit olduk. Kendilerine ve emek verenlere kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Girişimci ve dayanışma örneği gösteren Kamu ve Özel sektör kuruluşları da takdire şayandır. Görev alanımız Adıyaman bölgesinde insanlarımızın rahat etmesi için elimizden geleni yapacağız. Tekrardan depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarına da sabırlar ihsan ediyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.