Fırıncılar Ramazan’da zam yapmayacak

Fırıncılar Ramazan’da zam yapmayacak

Gündem Yayın: 09 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2023 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaşanan deprem felaketi ve yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle fırıncıların zam yapmama kararını tebrik ederek diğer tüm sektör esnaflarından da aynı kararı almalarını beklediğini söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaşanan deprem felaketi ve yaklaşan Ramazan Ayı’nda birlik ve dayanışmayı arttırmak için zam yapmayan fırıncı esnafına teşekkür ederek diğer tüm sektör esnaflarından da aynı duyarlılığı beklediğini ve bunda yönde karar almaya davet etti. Başkan Çiftçi, son olarak bu zorlu günlerin ve rahmet iklimi olan Ramazan Ayı’nın selametle geçmesini dileyerek, özellikle fırıncı esnafına ve destek verecek tüm esnaflara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.