‘İluh Deresi Islah Projesi tamamlanmalı’

‘İluh Deresi Islah Projesi tamamlanmalı’

Gündem Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 17:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Karşıyaka Mahallesini ziyaret ederek mahallenin sorun ve sıkıntılarını yerinde inceledi.

Mahalle ziyaret programları kapsamında Karşıyaka Mahallesini ziyaret eden Durmaz ve heyeti, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Mahallenin birçok konuda çözüm bekleyen sıkıntılarını mahalleliden dinleyen Durmaz, bozuk yolları, metruk binaları ve Karşıyaka sınırını oluşturan İluh Deresinin son durumu ile ilgili bilgileri mahalle muhtarı Seyfettin Ülker'den aldı.

METRUK EVLER BAĞIMLILARIN MESKENİ OLDU

İluh Deresi Islah Projesinin tamamlanması gerektiğini belirten Durmaz, herhangi bir can ve mal kaybı olmadan bu sorunun da çözülmesi gerektiğini vurguladı. "İluh Deresi ve çevresi ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu dere etrafında bulunan evlerin çoğu yıkıldı. Bazı evler ise yıkım için boşaltıldı. Boşaltılan evlerin çoğu ihaleye verildikten sonra yıkım için beklemede. Bu durumdan istifade eden uyuşturucu kullanıcısı bağımlılar bu evleri mesken edinmiş durumda."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.