“Bozuk yollar halkı mağdur ediyor”

“Bozuk yollar halkı mağdur ediyor”

Siyaset Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 14:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle birlikte elektrik hatlarının yeraltına çekilmesi nedeniyle kazılan yolların bozuk bir şekilde bırakıldığı mahalleleri gezdi.

Altyapı çalışmaları nedeniyle çukurdan ve tozdan geçilmeyen mahalleleri ziyaret eden İl Başkanı Şahin, esnaf ve mahalle sakinleriyle görüştü; sorun ve taleplerini dinledi. Çalışmaların kendilerini mağdur ettiğini belirten esnaf ve mahalle sakinleri, çalışmaların bitirilmesine rağmen bozdurulan sokakların aylardır onarılmadığını ifade ederek tepki gösterdi. Cadde ve sokaklarda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, şehrin birçok yerinde yapılan altyapı çalışmalarının halkın tepkisine neden olduğunu söyledi. Yolların bozuk şekilde bırakılmasının vatandaşları ciddi manada mağdur ettiğini vurgulayan Şahin, sorunun giderilmesi için belediye yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştireceklerini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.