Hüseyin Geylani’ye özel ödül

Hüseyin Geylani’ye özel ödül

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Kent ve Başkan Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve halk oylaması ile belirlenen Kent Başkan Ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü.

BAŞKAN GEÇGEL, BATMAN’I ZİYARET ETTİ

Kent ve Başkan Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve halk oylaması ile belirlenen Kent Başkan Ödülleri, Kayseri’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, beldeler kategorisinde yılın başarılı belediye başkanı seçildi. Batman’ı ziyaret eden Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Başkan Geçgel, ödülünü Geylani’ye teslim etti. Başkan Geylani, ödüllerinden dolayı Geçgel’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.