Şehiriçi dolmuşcuları çözüm bekliyor

Şehiriçi dolmuşcuları çözüm bekliyor

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

“GİDERLERİMİZ ÇOK”

Batman ‘da Şehir içi taşımacılığı yapan minibüs şoförleri Belediye Halk otobüs ücretleri ile ilgili yetkililerin bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

Batman Şehir içi taşımacılığı yapan Minibüsçüler belediyeden şehir içi toplu taşıma ücretlerinin makul bir seviyeye çekmeleri ve Belediyenin ucuz yolcu taşımacılığı yapması nedeniyle iş yapamaz hale geldiklerini söyleyen Şehir içi minibüs  şoförü  Faruk Ôzer "Şu anda  otobüslerin fiyat düşüklüğünden iş yapamaz hale geldik.bir an önce Belediye yetkilileri Belediye Halk otobüslerinin fiyatlarını bizim minibüs seviyesine çıkarmasını bekliyoruz. Şu anda   9 liraya yolcu taşıyoruz. Ama oda bizi kurtarmıyor. Mazot ve maliyetler karşısında zaman zaman zorlanmaktayız çünkü aracın gideri ve masrafı çok. Belediye yetkilerine sesleniyoruz lütfen otobüs fiyatlarını da bizim fiyatlara yakın bir şekilde getirmelerini istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.