Yeni parklara güvenlik sistemi

Mahalle Buluşmaları sırasında vatandaşların “parklara kamera istiyoruz” talebini Batman Belediyesi tek tek yerine getiriyor.

Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 15:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Toplumsal refahın artırılması, sosyal sorunlara çözüm üretmek ve vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla yürütülen ‘Mahalle Buluşmaları’ndan olumlu sonuçlar alınmaya devam ediyor. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nda vatandaşların: “Çocuk, yaşlı, engelli ve kadınların; yaz-kış, gece-gündüz, günün 24 saatinde parklarda kendilerini daha güvende hissetmeleri için kamera takılmasını istiyoruz” talebine Vali Canalp kayıtsız kalmadı.

74 PARK GÜVENLİK KAMERASIYLA DONATILDI

Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğü, kent genelinde yaptığı çalışmalarda, yapımı tamamlanan parklara kamera kurulumunu tamamladı. 7 gün 24 saat online olarak izlenebilen sistem sayesinde, yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçilmiş oluyor. Madde bağımlılığı, hırsızlık, unutulan veya kaybolan eşyaların bulunmasında büyük öneme sahip olan güvenlik kameraları sayesinde olaylar kısa sürede aydınlatılıyor. Kurulan sistem sayesinde kent genelindeki 74 park, güvenlik kamerasının farklı açılarında sabit ve hareketli olarak kayıt altına alınıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.