Toros’tan galibiyet yorumu

Toros’tan galibiyet yorumu

Spor Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 12:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, Ergene Velimeşespor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

TFF 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden TPAO Batman Petrolspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında evinde Ergene Velimeşespor’u ağırladı. Taraftarının da desteğiyle karşılaşmayı 3-1 tamamlayan temsilcimiz ligde liderliğini sürdürdü.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Toros, galibiyetten ötürü oyuncularını kutlayarak taraftarlara teşekkür etti. Ligin ikinci yarısına kendi sahamızda ve seyircimiz önünde başlamamız bize büyük bir itici güç oldu diyen TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros “Çocuklarımız bugün sahada gösterdikleri özgüveni takımdaşlık ruhunu aynı zamanda kreatif oyunla ve güzel bir skorla maçı kazandık. Skor avantajını yakaladığımızda yeni oyuncularımızı oyuna dahil ederek takıma kısa zamanda katkı sağlamaları adına çaba sarf ettiklerini gördük, skorun getirdiği rehavetle maçın son bölümünde rakibe alan ve zaman tanısak ta maçın sonuna kadar pozisyon üretkenliğimizi sürdürdük. İkinci devrenin çok daha zor geçeceğini hemen hemen her takımın takviye yaptığı grubumuzda alınan sonuçların bir göstergesidir. Bizler hedefimizden şaşmadan büyük bir kararlılıkla mücadelemize devam ediyoruz. Tribünde her zamanki gibi bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve bu güzel galibiyeti bize armağan eden çocuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.