AKSA Doğalgaz’dan skandal uygulama! Faturası az olana kaçak cezası

AKSA Doğalgaz’dan skandal uygulama! Faturası az olana kaçak cezası

Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AKSA Doğalgaz Batman’da sakandal bir uygulamayı hayata geçrdi. Skandal uygulmayla faturası az gelen evlere 17 bin ile 30 bin rasaında kaçak kullanım cezası kesiyor. Ceazaları gören vatandaşlar ise soluğu AKSA Doğalgaz şubesinde aldı. Yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlar AKSA Doğalgazın uyguladığı keyfi uygulama karşısında adeta isyan etti. Son günlerde AKSA Doğalgazın Batman’da 4 bine yakın aboneye yüklü miktarda kaçak kullanım cezası kestiği belirtiliyor.

1+1 dairede kalan Av. Jan Arin Arı ise AKSA Doğalgaz’ın uguladığı sakandal uygulamadan nasibibi alanalar arasında yer aldı. Kaçak kullanım bahanesiyle kendisine 17 bin caza kesildiğini belirten Av. Arı, konuyu yargıya taşıdı. Sosyal medya hasabı üzerinden sakandal uygulama tepki gösteren Av. Arı, “ Benim aboneye 17.000 TL kaçak doğalgaz faturası çıkarmayı nasıl başardınız?  Zararlarınızın bedelini bu halktan mı tahsil edeceksiniz ? Bir süredir kaçak bahanesiyle halkın cenine çöktünüz. Geri dönüşü size yüzlerce milyon TL zarar olarak mahkemelerden dönecektir. Ey @AksaSiirtBatman benim yaşadığım ev 1+1 ve evimde sadece 2 tane Petek bulunuyor.  Bu kış aylarında benim aboneye aylık ortalama 300-400 TL fatura tahakkuk ediyor. Ben sadece 2 peteği bulunan bu küçücük evde neden kaçak elektrik kullanayım?” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.