Batman milletvekili adayı Ramanlı'ın seçim lokali miting havasın açıldı

Batman milletvekili adayı Ramanlı'ın seçim lokali miting havasın açıldı

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 12:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı, seçim lokalinin açılışına halkın yoğun katılımıyla miting havasında tekbir ve salavatlar eşliğinde açıldı.

Batman merkez Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarı Babil Plaza altında bulunan seçim lokalinin açılışına halkın yoğun ilgisiyle tekbir ve salavatlarla açıldı.

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ramanlı'ın seçim lokalinin açılış programına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, AK Parti İl Teşkilatından bir heyet, İttihadul Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, İttihadul Ulema üyeleri, âlimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri, partililerin yanı sıra kalabalık bir kitle katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışın selamlama konuşmasını yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, halka seslenerek, Artık Batman halkının bazı şekleri değiştirmesi gerektiğini, Batman'ın sevdalısı vekillerin aday gösterdiklerini ve Batman'ın içinde bulunduğu talihsizliğe son vermek için 14 Mayıs'ta adaylarını meclise gönderecekleriniz söyledi.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Batman milletvekili adayı Ramanlı, Batman için daha büyük kazanımların elde edilmesi için çalışacaklarını söyledi.

"Düşmanınızı dost olarak gösterenlere kanmayın"

Halkın 14 Mayıs'ta bozguncuların ve anarşistlerin yanında değil hizmet edeceklerin yanında olacağınız belirten Ramanlı, "14 Mayıs'ta iki grup yarışıyor. Birinin elinde yapılmışlar, hizmetler listesi ve yapılacaklar listesi var. Diğerinin elinde bozulacaklar listesi, imha edilecekler listesi ve ifsat edilecekler listesi var. Bu ferasetli millet kendine hizmet edeni unutur mu? Kendi dostuna düşmanlık eder mi? Peki düşmanını dost olarak gösterme çalışanlara kanar mı? O halde bizimde üzerimize çok büyük bir vazife düşüyor." dedi.

"Batman için daha büyük kazanımları elde etmek içinde var gücümüzle çalışacağız"

Korkuyu değil umudu yeşerteceklerini ifade eden Ramanlı, "Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, gece demeden, gündüz demeden hepimiz 14 Mayıs sabahına kadar çalışacağız. İnsanlarla yüz yüze, dip dibe, göz göze ve diz dize geleceğiz. Davamızı anlatacağız. Ne istediğimizi, ne umut ettiğimizi insanlara birer birer anlatacağız. Bizler korkuyu değil, umudu yeşerteceğiz. İmhanın değil, inşanın bir ortağı olacağız. Bugüne kadar elde ettiklerimizi muhafaza edeceğiz. Bundan sonrada daha büyük kazanımları elde etmek içinde var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu.

İttihadul Ulema Üyesi Molla M. Ali Altun hocanın yaptığı duanın ardından salâvat ve tekbirler eşliğinde kurdele kesilip seçim lokali açıldı.

Açılışın ardından Ramanlı, seçim lokalinde tebrikler kabul etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.