Sönük: Tek Amacımız Var, Bu Halka Hizmet Etmek

Sönük: Tek Amacımız Var, Bu Halka Hizmet Etmek

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülistan Sönük, Belediye Meclis üyeleriyle beraber belediye hizmet birimlerini ziyaret etti.

Belediye Hizmet Binasında bulunan personel ile tek tek görüşerek çalışmaları hakkında bilgi alan Eşbaşkan Sönük, personelin başarılı olabilmesi ve Batman halkına daha kaliteli hizmet sunmak için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

’5 YILLIK SÜREÇ İÇİNDE KENTİN SORUNLARINI ÇÖZMEYİ HEDEFLİYORUZ’

Maddi ve manevi olarak enkaz bir belediye devraldıklarını belirten Eşbaşkan Sönük, "5 yıllık süreç içerisinde iyi ve sıkıntılı günlerimiz de olacak. Önümüzde çok zorlu bir süreç var, farkındayız. Ama nihayetinde bizler halka hizmeti amaç edinen çalışma ve yol arkadaşıyız bu sebeple de hem çalışan arkadaşlar, hem meclis üyesi arkadaşlarımıza hem de çalışan arkadaşlarımıza güvenimiz tam, o konuda içimiz rahat. Bu 5 yıllık süreçte de kentin bütün sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz. Siz çalışma arkadaşlarımızın bunları böyle bilmesini isteriz. Nihayetinde hepimizin bir tek amacı var bu halka hizmet etmek" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.