ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE ÖZEL EKSPERTİZ İNDİRİMİ

ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE ÖZEL EKSPERTİZ İNDİRİMİ

Eğitim Yayın: 31 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 31.07.2023 15:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News


S.S Batman Öğr. ve Per. Kar. Yolcu Taşıma Kooperatifi ile Pliot Garage Oto Ekspertiz arasında %20’lik bir indirim protokolü imzalandı. 
Yapılan protokol imza töreninde S.S Batman Öğr. Ve Per. Kar. Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu ve Pliot Garage Oto Ekspertiz Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baz hazır bulundu. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Ekremoğlu; “2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim yılında okul ve personel taşımacılığı yapan servislerimiz artan maliyetler ve yakıt fiyatları yüzünden ciddi sıkıntılar çekiyorlar. Bizlerde kooperatif olarak üyelerimizi ekonomik olarak rahatlatmak için birlikte çalıştığımız firmalarımızla yavaş yavaş indirim protokolleri imzalamaya başladık. Üyelerimize her alanda hizmet etmek için yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz. %20’lik indirimden bütün üyelerimiz ve birinci derece akrabaları faydalanabilir.” diye konuştu.   Pliot Garage Oto Ekspertiz Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baz ise, her zaman S.S Batman Öğr. Ve Per. Kar. Yolcu Taşıma Kooperatifi üyelerinin hizmetinde olacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.