BAB-GED Başkan Demir’le devam kararı aldı

BAB-GED Başkan Demir’le devam kararı aldı

Gündem Yayın: 22 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 22.10.2023 13:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) İlk Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Kurucu Başkan Veysi Demir ile devam kararı alındı.

Kısa adı BAB-GED olan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği İlk Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gazetecilerin ilgi gösterdiği ve tek listeyle girilen kongrede Veysi Demir ve listesi güven tazeledi. Real Konak Hotel toplantı salonunda gerçekleşen kongreye, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Kongrede divan seçimi için yapılan oylamada, Divan Başkanlığına BAMMED Başkanı Mehmet Salih Özcan, üyeliklere ise Mehmet Fatih Akgül ve Alaattin Ersöz seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde Veysi Demir yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna Bulut Kutlu, Mehmet Salih Seyhan, Abdurrahman Avşar ve Ekrem Turğut seçildi. Denetim kuruluna ise İhsan Seyhan, Elif İnal ve Ahmet Işık seçildi. Seçimin ardından söz alan Başkan Demir, öncelikle katılım ve ilgileri için üye ve meslektaşlarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.