Belediye’den taziye evlerine büyük destek

Belediye’den taziye evlerine büyük destek

Gündem Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 15:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, son 5 yılda il genelinde 82 taziye evine yardım yaptı. 5 yılda 2 bin 326 sedir ile 4 bin 652 sehpa dağıtarak önemli bir rekor seviyeye ulaştı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in başlattığı 'Yerinde İletişim Yerinde Çözüm' yaklaşımıyla, 'Mahalle Buluşmaları' sonrasında vatandaşların taleplerine hızlıca cevap veriliyor. Batman Belediyesi, altyapıdan üstyapıya, taziye evlerinden yeşillendirme çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

32 TAZİYE EVİNE 943 SEDİR DAĞITILDI

2023 yılında Vali Ekrem Canalp'in göreve başlamasıyla birlikte taziye evlerine yapılan yardımlar artarak devam etti. Özellikle bu yıl, 32 taziye evine toplamda 943 sedir ve bin 886 sehpa dağıtımı gerçekleştirildi, bu dağıtım miktarı önceki yıllara göre önemli bir artış gösteriyor. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in ilçe ve köy ziyaretleri sırasında da taziyeevlerine destek devam etti. Sason Yeni Mahalle, Balpınar Beldesi ve Zorköy'e toplamda 130 sedir ve 260 sehpa dağıtıldı.

4 BİN 652 SEHPA DAĞITIMI YAPILDI

2018 yılından bugüne kadar Batman Belediyesi, toplamda 2 bin 326 sedir ve 4 bin 652 sehpa dağıtarak taziye evlerine önemli katkılarda bulundu. Batman Belediyesi, Türkiye'deki bin 400 belediye arasında özellikle taziye evlerine verdiği desteklerle öne çıkıyor. Batman'daki 49 taziye evinin bakım, onarım, elektrik, su, doğalgaz ve temizlik giderleri belediye tarafından karşılanıyor. Ayrıca, taziye sahiplerinin üç gün süresince yeme-içme ihtiyaçları da belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.