Batmanlı sporrculardan 11 Türkiye derecesi

Batmanlı sporrculardan 11 Türkiye derecesi

Spor Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 14:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Wushu Kung Fu federasyonunun düzenlediği “TUGVA Şehitlerimize Rahmet Filistin’e Destek 2024 Wushu Kungfu Sand Light Sanda Taolu ve Tuishou Türkiye Şampiyonasında Batmanlı sporculardan büyük başarı.

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 16-28 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşen ve 3.000 sporcunun katıldığı “TUGVA Şehitlerimize Rahmet Filistin’e Destek 2024 Wushu Kungfu Sand Light Sanda Taolu ve Tuishou Türkiye Şampiyonasında Şampiyonada Batmanlı sporcular 5 Altın, 2 Gümüş ve 4 bronz madalya olmak üzere toplamda 11 Türkiye derecesi elde etti. 

5 ALTIN, 2 GÜMÜŞ VE 4 BRONZ MADALYA KAZANDILAR

Türkiye Wushu Kung Fu federasyonu İdarecisi Abdulaziz Velioğlu Uzakdoğu Sporlarında Batman’a bu güne kadar birçok ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda sayısız madalya getiren sporcu ve Antrenörleri kutladı. Abdulaziz Velioğlu; “Yetiştirdiğimiz genç Antrenörlerimiz yıllar önce yola çıkarken ortaya koyduğumuz hedeflerimiz doğrultusunda başarılarını her geçen gün arttırmaya devam ediyorlar. Son olarak Yalova ilinde gerçekleşen “TUGVA Şehitlerimize Rahmet Filistin’e Destek 2024 Wushu Kungfu Sand Light Sanda Taolu ve Tuishou Türkiye Şampiyonasında başarı ile dönen sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimiz Şuayp Ulçay, Kenan Güneş, Halime Aslan, Hayrettin Argun, Yusuf Velioğlu ve Muhammet Velioğlu’nu kutluyorum.  İki hafta süren ve 3000 bin sporcunun katıldığı şampiyonada Taolu'da Gülay Kaptan 2 altın madalya alırken, Taolu Daoshu kılıçta Melek İlayda Velioğlu da 1 bronz madalya kazandı. Sanda dalında ise Yusuf Velioğlu sanda 80 kg Türkiye şampiyonu, Dehrem Aslan Türkiye şampiyonu ve Kevser Banlı Türkiye şampiyonu olup ilimize altın madalya kazandırırken  M. Hüseyin Ekin ve Nisanur Aslan da Türkiye 2.liği ile gümüş madalya aldılar.  Murat Salcuk Bünyamin Avağ ve Melek Tekbaş Türkiye 3.luğu eldse ederek ilimize bronz madalya kazandırdılar. Toplamda 5 Altın, 2 Gümüş ve 4 bronz ile 11 Türkiye derecesi elde ederek ilimizi en güzel şekilde temsil ettiler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.