MEDICALPOINT’TEN, PETROLSPOR'A DEPLASMAN DESTEĞİ

MEDICALPOINT’TEN, PETROLSPOR'A DEPLASMAN DESTEĞİ

Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 17:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Medical Point Hastaneler Grubu, Batman TPAO Petrolspor'un şampiyonluk maçı için Turgutluspor deplasman giderlerinin tamamını karşılayacak.

 

Batman TPAO Petrolspor, heyecan dolu bir sezonun ardından şampiyonluk için son maça hazırlanıyor. Takım, 27 Nisan Cumartesi günü Manisa-Turgutlu'da Turgutluspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu karşılaşmada alacakları bir puan, TFF 3.Lig şampiyonluğunu getirecek ve takımı 2. Lig'e yükseltecek.

 

Ancak bu önemli mücadelenin sadece saha içinde değil, saha dışında da büyük bir destekle taçlanacağı kesinleşti. Tüm sezon boyunca sağlık sponsoru olarak Petrolsporu’un yanında olan İzmir, Gaziantep ve Batman’da hizmet veren Medical Point Hastaneler Grubu, Batman TPAO Petrolspor'un şampiyonluk maçı için Turgutluspor deplasman giderlerinin tamamını karşılayacak.

 

Batman TPAO Petrolspor yönetimi, Medical Point Hastaneler Grubu'na verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Bu destek, sadece maddi olarak değil, aynı zamanda moral motivasyon olarak da takımımıza büyük bir güç katacaktır. Şampiyonluk yolunda yanımızda oldukları için Medical Point Hastaneler Grubu'na minnettarız." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.