Batman kışa hazırlanıyor

Batman kışa hazırlanıyor

Gündem Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, mezarlıklardan parklara kışa hazırlık için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.

MEZARLIKLARDA KIŞ ÖNCESİ HUMMALI ÇALIŞMA

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, kış öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapmaları amacıyla tüm mezarlıklarda bakım çalışması başlattı.

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, tüm mezarlıklarda ağaç budama, yabani ot temizliği, yolların bakım ve düzenleme çalışmaları yanı sıra yeni mezarlık alanlarında yağacak yağmurdan dolayı vatandaşları oluşacak çamurdan korumak için defin alanlarının içlerini mucurlayarak, kabir ziyaretlerini daha rahat hale getirme çalışmalarını sürdürüyor.

60 KİŞİLİK EKİP YEŞİL ALANLARI BAKIMDAN GEÇİRİYOR

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış mevsimi öncesi oluşturduğu 60 kişilik ekiple şehir merkezindeki cadde ve bulvarlardaki yeşil alanlarda genel bakım çalışması başlattı.

Turgut Özal Bulvarı başta olmak üzere Ahmet Arif Bulvarı, Pir Sultan Bulvarı, Ömer Muhtar Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Bulvarı gibi bulvar ve caddelerde 60 kişilik ekiple çalışma başlatan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış öncesi Batman geneli kapsamlı bakım ve onarım çalışması yürütecek.

60 kişilik ekip, yaklaşan kış öncesi Batman genelinde ağaç budama, yabancı otların temizlenmesi, ağaç ve süs bitkilerinin diplerinin çapalanması, orta refüj ve kavşaklarda ot biçme çalışması gerçekleştirecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.