2 odaya indirim protokolü

2 odaya indirim protokolü

Gündem Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Batman Minibüsçüler Odası, üyeleri için Ferhat Değer Şirketler Grubu ile indirim protokolü imzaladı.

Batman Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Cemil Turan ile Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Şeref Göymen, her iki odaya bağlı üyelerin indirimlerden faydalanacağını söyledi. Odada yapılan imza protokolünde konuşan Başkan Turan ve Göymen; “Ferhat Değer Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Değer ile birlikte 2 odamızın üyelerine indirim sözleşmesi yaptık. Her iki odamıza bağlı üyelerimiz için 2024 yılında ilaç gibi geldi. Bu tür sözleşmelerle üyelerimize bir nebzede olsa ekonomik olarak katkı sunmuş oluyoruz. Her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştular.

“HEM İNDİRİM, HEM TAKSİT İMKÂNI”

2 Odanın üyelerine indirim ve vadesiz taksit imkânı sunduklarını belirten Ferhat Değer Şirketler Grubu Ercan Değer; “Şoförler ve Minibüsçüler Odalarının üyelerine yönelik şirketimiz arasında %10 indirim yapılmıştır. Ayrıca dönemsel olarak yapacağımız kampanyaları Şoförler ve Minibüsçüler Odaları üyelerine hizmetimiz başlamıştır. Yine bünyemizde bulunan FD Sigorta’dan alınacak trafik sigortası için bireysel Kredi kartlarına vadesiz 8 aya varan taksit imkânı sunulacaktır. Tüm sigorta branşlarında hizmet verilecektir. TSS talepleri için %10 yeni Müşteri indirimi uygulanacaktır. (Allianz)(Türkiye) Gelecek filo talepleri için özel indirim uygulamaları gelen araç sayına göre belirlenmek kadıyla yapılabilecektir. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.