Sason İlçe aday adayları ile istişare toplantısı yapıldı

Sason İlçe aday adayları ile istişare toplantısı yapıldı

Gündem Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Sason İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı adayları ile bir araya gelerek 31 Mart 2024 seçimleri için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti ilçe binasında yapılan istişare toplantısına Sason Ak Parti Belediye başkan aday adayları da katıldı. AK Parti Sason İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi, Belediye başkan adayı adayları ile toplantıda bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. İlçe Başkanı Mehmet Bögüş, “Teşkilatımızın düzenlediği Belediye Başkanı Aday Adaylarımız ile kahvaltıda bir araya geldik. El ele, gönül gönüle ve hep birlikte Birlik ve Beraberlik içinde Yeniden Sason’u inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyıl’ında ilçemizi layık olduğu ülkemizin parlayan yıldızı olma noktasına taşımak için, kutlu davamıza ve güzel ilçemize hizmet etme gayretinde olan aday adaylarımızla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptık. İnsanımızın teveccühüne mazhar olmak ve bunu önümüzdeki dönemde sürdürebilmek için halis niyetimizle yola devam edeceğiz.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.