Halktan o yapıya tepki

Halktan o yapıya tepki

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi tarafından kentin işlek noktalarında bulunan park ve caddelere mini market ve tuvalet projeleri tepkileri de beraberinde getirdi. Kaldırım üstüne ve park kanarına yapımına başlanılan projeyi gören vatandaşlar projenin durdurulması için yetkililere çağrıda bulundu.

Batman Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan protokolle 2019 yılında hayata geçirilen engelli büfelerine ilişkin yeni karar aldı. Alınan karar gereği büfeler kaldırılarak yerine mini market ve tuvalet yapımına başlandı. Mini market ve tuvalet projesini gören Batmanlılar sosyal medya üzerinden tepki gösterirken bir tepki de Batman Çevre Gönülleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa’dan geldi.

“GELİN VAZGEÇİN ŞU UCUBELERDEN”

Hasan Argunağa, “Sayın Valimiz ihtiyaçlar için girişimlerde bulunuyor, iyi niyetinden hiç şüphem yok, ancak o alanı seçenler vizyon sorunludurlar. Kendisini sıkıntıya sokuyorlar diye düşünüyorum... Yarınlarda WCler ile oralar pis kokuya boğulunca hata yaptıklarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak... Gelin vazgeçin şu ucubelerden... Yoldan geçen bin kişiye soralım, burası uygun diyen beş kişi çıkmaz... Atatürk Parkı girişinde sakın böyle bir ucube yapılmasın...” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.