12 noktaya Mobil Başvuru Ofisleri

12 noktaya Mobil Başvuru Ofisleri

Gündem Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 16:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliği, ilimizde meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşların her türlü talebine yerinde yanıt bulmak amacıyla 12 farklı noktaya ‘Mobil Başvuru Merkezi’ kurdu.

İlk etapta selden etkilenen mahallelere kurulan Başvuru Ofislerine müracaat eden vatandaşlar, kurum kurum dolaşmak yerine mobil başvuru ofislerinden kayıt oluşturuyor ve vatandaşların tüm verileri tek çatı altında toplanıyor. Menkul ve gayrimenkulleri zarar gören vatandaşlar, yaptıkları müracaatlarında; adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, telefon, ev adresi ve hasar konusu hakkında formu doldurup kayıt oluşturuyor.

12 FARKLI NOKTAYA MOBİL BAŞVURU MERKEZİ

Batman Belediyesine bağlı Bilgi İşlem Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan program çerçevesinde yoğunluğa bağlı olarak formlar, vatandaşın verdiği bilgilere göre doldurularak dijital ortama işleniyor. İlk olarak, Hürriyet Mahallesi Sere Tabla (Tablabaşı), Şerzan Kurt Parkı, Petrolkent Mahallesi muhtarlık binası yanı ve Seyitler Mahallesi Seyitler Bilgi Evi önünde 4 farklı noktadaki Mobil Başvuru Ofisleri 12 noktaya yükseltildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.