Yeşil Sol Parti adayları kapı kapı gezdi

Yeşil Sol Parti adayları kapı kapı gezdi

Siyaset Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 16:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Yeşil Sol Parti Batman il örgütü düzenlediği seçim çalışmaları çerçevesinde Hasankeyf, Gercüş, Kozluk, Beşiri ve Sason’da köy ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Batman’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Batman milletvekili adayları Zeynep Oduncu, Nurten Ertuğrul, Ekrem Baran, Keskin Bayındır ve M.Rüştü Tiryaki’nin de yer aldığı çalışmalarda, Gerçüş, Beşiri, Hasankeyf, Kozluk ve Sason’da ziyaretler gerçekleştirildi. Yeşil Sol Partili heyetler, gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi gördü.

Halk, Yeşil Sol Partili adayları slogan, zılgıt ve halaylarla karşıladı. Zeynep Oduncu ve beraberindeki heyet Gercüş ilçesine bağlı köylerde kapı kapı gezerek Yeşil Sol Partiyi anlatırken halktan yoğun ilgi gördüğü gözlemlendi.

M.Rüştü Tiryaki, beraberindeki heyetle Kozluk ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.