Batman’da AK Partiden istifa edip CHP’ye toplu katılım

Batman’da AK Partiden istifa edip CHP’ye toplu katılım

Siyaset Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler öncesi CHP’ye katılımlar devam ediyor. Batman’da Kozluk Daragözü Sarmi Aşiretinden 1500 kişi toplu olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerine 1 aylık gibi kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımlar da her geçen gün artıyor. Batman'da 1500 kişi CHP seçim lokaline  gelerek rozet taktı ve partiye katıldı. Seçim lokalinde  gerçekleşen törene İl Başkanı Hikmet Duruş’un  yanı sıra Kadın kolları başkanı , İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ile çok sayıda partili katıldı. .

 “ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR”

CHP Batman milletvekili adayı Hüseyin Yaşar , tüm ülkede olduğu gibi Batman’da da CHP’ye katılımların her geçen gün arttığını, bu durumun kendilerini motive ettiğini söyledi. Yaşar, “AK partiden partimize katılan arkadaşlarımızın ülkenin gidişatından  rahatsız olduklarını ve bu hükümetin ülkeye hiçbir hizmet getiremeyeceğini bundan sonraki süreçte hiç bir faydalarının olmayacağına inandıkları için AK Partiden istifa edip CHP' ye katıldılar. Bu katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte  , CHP iktidarında ülkemizin ve Batman"ımızın tüm sorunlarını çözmeye talibiz . Önümüzdeki süreçte CHP'nin iktidarında AKP buradan milletvekili çıkarmayacak.  Bugün yine Daragözü Sarmi aşiretinden 1500 kişi ile partimize üye oldu. Çok mutluyuz. Bizi mutlu eden en önemli husus ise her kesimden  kardeşlerimizin partimize üye olması, teveccüh göstermesidir. Çalışmalarımız çok yoğun şekilde sürüyor. Millet ittifakının adayı yani Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin ilan edilmesiyle halkımız daha da morallendi. Değişim ve dönüşüme olan inancı arttı. CHP’nin Batman’dan vekil çıkaracağından kimsenin şüphesi olmasın. Yurttaşların hak, hukuk, adalet ve ekonomi ile ilgili yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. İnşallah 15 Mayısta halkımız CHP  iktidarında uyanacaktır. AKP' nin bölgeden milletvekili  çıkarmayacaktır” dedi

Aralarında Kozluk eski  AK Parti yönetim kurulu üyesi Hasan Balcı, Muhtar Metin Beli, Kanaat önderi  ve iş insanı Servet Barlık, Kanaat önderi ve iş insanı Abdullah Ayhan,Kanaat önderi eski Tedaş müdürü Kadri Uysal, İş insanı Vahdettin Akduğ, İş insanı Faysal Işık,  Muhtar Eyüp Çelikoğlu, Kanaat önderi Hadi Kirdağ ve Kanaat önderi Abdurrahman Yüksel' inde aralarında bulunduğu 1500 kişi  CHP seçim lokaline gelerek, Batman CHP millet vekili adayı Hüseyin Yaşar tarafından kendilerine  rozet takdimi yapıldı..

Grup adına söz alan Servet Barlık "Türkiye'nin demokrasiler yolunda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirecegimizden kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah hep birlikte Batman'a baharı getirecegimizi beyan ediyoruz" dedi..

Yorumlar (1)
Hazzo
20.04.2023 03:06
Bunların çoğu HDPli CHPli zaten. AKparti den istifa etmiş tam bir kurgu.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.